Strand-Bulletinen 2019-11-08

Båtuppställning Margreteberg_450

På måndag tar kommunstyrelsen beslut om båtuppställning på Margreteberg

Kommunstyrelsen i Höganäs kommun lägger på måndag 11 november fram ett förslag om ett hotell i Höganäs hamn. I samband med detta vill kommunstyrelsen undersöka möjligheten för ”parkering, uppställningsplatser för båtar, camping, tätortsnära natur samt utveckling av rekreativa värden” på fastigheterna Väsby 12:33 och 12:34 (se bilden).

I klartext vill kommunstyrelsen flytta båtuppställningsplatserna från hamnen till Margreteberg. När kommunen köpte markområdet av Höganäs AB tidigare i år fick man inskrivet i kontraktet att Höganäsbolaget skulle tillåta båttransporter genom fabriksområdet två gånger per år.

Läs mer i Strand-Bulletinen >>

 

Det här inlägget postades i Nyheter och information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *