Klassisk julmarknad på Örestrand för femte året

Julmarknad_2019_450
För femte gången hålls Strandbadens Julmarknad på Örestrand, i år med nära trettiotalet marknadsstånd.

Många nya utställare har tillkommit till årets julmarknad, bland andra Kent Rickbo med magnetsmycken, Ann-Margret Trobäck som målar i acryl och Camilla Gullstrand som tillverkar bokråttor och disktrasor.

Ost- och Delibaren, Kärra Gårdsslakteri, JanLars Honung, Kullasparris, Johans Choklad, Kullabygdens Bakgård och Mexens Chili är andra utställare med delikatesser på programmet.

Evelina, som snart öppnar restaurangen på Örestrand, tjuvstartar med att servera läckra Waffles på julmarknaden och Alexander och Monica serverar kaffe och glögg.

Liksom tidigare år finns ett stort utbud av allt som hör julen till i form av kransar, stickat, tomtar, krukor, ljus och annat hemtrevligt julpynt.

Strandbadens egen sångfågel Eva Almér förhöjer julstämningen ytterligare med sång och musik och Strandbadens egen tomte tar hand om barnens önskelistor.

Julmarknaden är öppen söndag 24 november kl 14-17. Det är fri entré och det finns gott om p-platser vid Örestrand. Buss 222 och 223 stannar utanför. Adress: Strömstadsgatan 4, 263 58 Strandbaden.

Strandbadens Julmarknad arrangeras av Strandbadens Byaförening. Information: Bitt Larsson, 073-183 63 93, bitt.larsson@gmail.com

Det här inlägget postades i Nyheter och information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *