Välkommen till Strandbadens Julmarknad

Julmarknad_2018_450

Utställarrekord på Strandbadens Julmarknad
Med nära trettiotalet utställare slår årets julmarknad i Strandbaden nytt rekord. Liksom tidigare år hålls marknaden i kapellet på Örestrand i Strandbaden, som Strandbadens Byaförening hyrt för ändamålet.

Nytt för i år är att Allans populära Tuk Tuk är på plats för att servera bland annat Allans omtyckta falafel- och kycklingrullar.

Många nya utställare har tillkommit i år, bland andra Sund-Sill, känt för sin fiskaffär i Borstahusen, och Mexens Chili med härliga chiliprodukter.

Ost- och Delibaren, Kärra Gårdsslakteri, JanLars Honung och Bengt Möllers spettekakor är andra utställare med delikatesser på programmet.

Liksom tidigare år finns ett stort utbud av allt som hör julen till i form av kransar, stickat, tomtar, krukor, ljus och annat hemtrevligt julpynt.

Strandbadens egen sångfågel Eva Almér förhöjer julstämningen ytterligare med sång och musik och Strandbadens egen tomte tar hand om barnens önskelistor. Tomten tänder också granen på det nya Stationstorget kl 14 och inviger därmed platsen.

Julmarknaden är öppen söndag 25 november kl 14-17. Det är fri entré och det finns gott om p-platser vid Örestrand. Adress: Strömstadsgatan 4, 263 58 Strandbaden.

Strandbadens Julmarknad arrangeras av Strandbadens Byaförening.
Information: Bitt Larsson, 073-183 63 93, bitt.larsson@gmail.com

Det här inlägget postades i Nyheter och information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *