Rekordmånga områden får fiber 2016

Pressmeddelande från Höganäs Energi:

Höganäs Energi ökar takten på fiberutbyggnaden

Under 2016 kommer ytterligare nio områden att anslutas till fibernätet. Det är en ökning från de fem områden som ansluts i år. Enligt de mål som kommunen satt upp så ska 95 procent av invånarna och företagen vara anslutna till 2020. Information till nästa års områden skickas ut under våren 2016.

Varje år prioriteras de områden med störst intresse. Du kan alltså öka dina chanser att få ansluta dig under 2017 genom att göra en intresseanmälan på www.hoganasenergi.se och prata med dina grannar så att de gör detsamma.

2016 års fiberområden
• Strandbaden södra
• Strandbaden norra
• Östra Lerberget söder om kyrkan
• Viken – Bärgatorna
• Viken – Bovetevägen
• Lerhamn
• Området söder om folkparken
• Jonstorp södra
• Mölle – Gylleröd

– I vissa områden har privatpersoner tagit rollen som ambassadörer. De pratar med sina grannar och informerar om fördelarna med att vara ansluten till fibernätet. Där det finns fiberambassadörer ser vi att intresset ökar snabbt eftersom de boende får en tydligare bild av fördelarna med att vara anslutna till fibernätet. Tack vare sina ambassadörer har en del områden ökat sitt intresse snabbt, säger Anders Kallin, fiberansvarig för fibernätet på Höganäs Energi.
 
Ytterligare information:

Anders Kallin, ansvarig för fiber
042-33 74 21
anders.kallin@hoganas.se

Informationsmaterial:
Mattias Franzén, kommunikatör
042-33 72 88
mattias.franzen@hoganas.se

Det här inlägget postades i Nyheter och information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *