Nytt inbrott i Strandbaden

Vi har fått rapport om ett inbrott i hörnhuset på Kullagatan / Lysekilsgatan / Bärnstensgatan. Inga detaljer finns i nuläget. Kristina PålssonHöganäspolisen är tacksam för tips: kristina.palsson@polisen.se

Tidigare har ett inbrott följts av flera i samma område. Tänd lampor ute och inne och var uppmärksam på främmande fordon och personer som inte verkar höra hemma i området. Kolla grannens hus om de är bortresta och parkera gärna en bil på deras uppfart.

Anmäl dig till Grannar mot Brott om du inte redan gjort det! Det är viktigt att vi hjälps åt att hålla koll på varandras hus. Kontaktperson för Strandbaden: Pernilla Myrefelt,  pernilla@myrefelt.se

Det här inlägget postades i Nyheter och information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *