Kullabygdens Byaråd höll möte på Örestrand

Strandbadens Byaförening hade värdskapet för Kullabygdens Byaråd den 15. Mars på Örestrand. Rådet är ett samverkande forum mellan byföreningarna i hela Höganäs kommun samt dialog mellan byföreningarna och kommunen.

Petér Kovács talar inför byarådet

Kommunalrådet Péter Kovács (M) svarar på frågor från byarådet

Värdskapet igår gav oss möjligheten att framföra och informera om frågor som ligger Strandbaden särskilt varmt om hjärtat och vad som togs upp och diskuterades kommer det att informeras om vid vårt kommande årsmöte den 14. April.

Igår var ca 17 av 21 byföreningar närvarande och totalt kom 45 personer till Örestrand denna kväll.

Det här inlägget postades i Nyheter och information. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *