Strandbaden som postort

Idag skriver Helsingborgs Dagblad om vårt idoga arbete för att ändra postort från det delade Nyhamnsläge/Höganäs till ett gemensamt – Strandbaden – precis som det var före kommunsammanslagning och nedläggning av stationen – ungefär fram till 1970.

Frimarke_Strandbaden

— “Det handlar ju om Strandbadens profilering. Många gånger när man säger adressen till exempelvis en budfirma börjar de fråga om gator i Höganäs. Det är inget fel på centralorten men vi vill ju etablera Strandbaden som en egen ort”, säger ordförande Livia Deak Jönsson.

Läs mer här: http://hd.se/hoganas/2010/02/16/fyra-orter-kan-fa-nya-postortsnamn/


Det här inlägget postades i Nyheter och information och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *