50-dag i Strandbaden 29 augusti 2010

Strandbadens Byaförening kommer att arrangera en 50-dag i Strandbaden den 29 augusti. Syftet är att påminna trafikanterna om att 50 km/tim är högsta tillåtna hastighet genom byn. Vidare vill byaföreningen få trafikanterna att inse att de faktiskt kör på en bygata med boende tätt inpå.

Strandbadens byaförening hoppas att detta ska bli en väckarklocka till alla som trafikerar sträckan och att det skapar en förståelse hos trafikanterna. I förlängningen ska det förhoppningsvis leda till färre tillbud och ökad hänsyn.

En kommentar till “50-dag i Strandbaden 29 augusti 2010”

  1. Livia DJ skriver:

    Vilken härlig dag! Tack alla för en tapper insats trots regnet! Vi såg en del fartsyndare men många saktade ner tack vare papp-poliser och 50-skyltar. Det behövs flera sådana dagar.

Lämna en kommentar